Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Få en køreplan for dit indretningsprojekt

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Processen

Når du har bestemt dig for at få besøg af mig, så kommer det som oftest til at foregå sådan her:

 • Du får pr. mail at vide, hvordan du bedst forbereder dig til mit besøg.
 • Når jeg kommer, får vi en snak – evt. via en rundvisning i de rum vi skal kigge på
 • Herefter starter vi med det primære rum som du vil have idéer til.
 • Jeg kommer med idéer udfra de behov jeg har fået oplyst. Skal der justeres lidt i ønskerne, så gør vi det løbende. I en god dialog finder vi frem til en løsning som føles godt i maven.
 • Når jeg kører igen, står du tilbage med en “Køreplan” for din indretning. Du ved nu hvad du skal gøre, hvad du evt. skal købe og hvor du med fordel kan starte. Alt sammen noget der giver dig de bedste forudsætninger for at fuldføre dit indretningsprojekt.
 • Efterfølgende må du ringe/skrive til mig med korte spørgsmål. Det vil være uden omkostninger for dig.
 • Efter 1-3 måneder kontakter jeg dig for at høre, hvordan det går med projektet.

 

Hjælpen er nær...

 

 

 

 • Om Anita

  Jeg er uddannet indenfor interiør. Møbler, tæpper, gardiner og maling. Har flair for at skabe personlig indretning med stemning. Jeg er født vestjyde, så er også beriget med en god portion sund fornuft og er meget realistisk. Ingen idéer bliver overladt til dig, hvis jeg ved, at du ikke kan komme i mål med dem.

  Jeg er uddannet Neo Feng Shui konsulent og bruger nogle stærke værktøjer herfra, for at skabe den rette balance og harmoni i et rum.

  Siden 2003 har jeg professionelt givet gode råd omkring indretning af boliger og virksomheder.

  Mit hjerte har været med i hvert eneste projekt jeg har lavet. Jeg kan slet ikke lade være. Det er en del af min personlighed.

 • Arbejdsmetoder

  Min indretning er bygget op omkring dels min erfaring og flair for at få tingene til at se godt ud, og dels min viden – via Neo Feng Shui – om hvordan omgivelserne påvirker os, og hvordan vi kan bruge dette på en konstruktiv og nærende måde.

  Jeg er nærværende i mit arbejde. Elsker at hjælpe mennesker med at optimere deres omgivelser så de støtter dem mest muligt og bliver harmoniske at være i. Resultatet heraf er en større livskvalitet samt glæde og overskud i hverdagen.

  Du bestemmer budgettet for dit projekt, og så skabes idéerne ud fra det.

  Små ændringer kan skabe stor effekt.

 • Har du brug for hjælp?

  Det er af stor betydning for dig og din hverdag, hvordan dine omgivelser fungerer.

  Er der kaos, rod i systemerne, ufærdige projekter og ting der aldrig bliver fulgt op på? Jeg tror næsten du kan mærke, hvordan det tager pusten fra dig. Det er ikke et nærende miljø at være i – hverken privat eller på arbejdsfronten.

  Du kan bestille indretning i dag, og snart vil du være på vej videre med dit indretningsprojekt.

  Prisen er 1.299,- for 1½ times indretning

  Her får du et væld af idéer til at gøre dit hjem mere hyggeligt, funktionelt og personligt. Du kan få sparring på de spørgsmål du måtte have og i en god dialog finder vi den røde tråd til dig. så du bliver klædt godt på til at klare indretningen på egen hånd.

  Kørsel på 300,-/time kommer altid oveni.

  Flere timer kan tilkøbes for 675,-/time

 • Må man have nips?

  Det kan du tro! Lige alt det du vil. Hvis altså det virkelig betyder noget for dig.

  Du skal have det i dit hjem som betyder noget for dig. Det der gør dig glad og i godt humør. Modsat, skal du skille dig af med ting der giver dig dårlig energi, for de gør ikke noget godt for dig. Så er det bedre at give tingen væk eller smide den ud.

  Livet igennem har vi brug for forskellige ting, og vi bliver også “færdige” med ting. De kan betyde rigtig meget for os det ene år, og det næste kan vi ikke begribe hvorfor vi nogensinde har købt det. Det kaldes forandring – og det er helt normalt.

 • Her bestiller du hjælp!

  Er du klar til at der skal ske noget?

  Så kan du ringe eller skrive til mig. Du er velkommen til at ringe og få en snak om dit projekt, hvis det føles godt for dig. Det er der mange der gør, inden de beslutter sig endeligt.

  Du er meget velkommen!

  Klik på feltet herunder og du kommer direkte til kontaktsiden

jatak_hjaelp_blaa_png

 

Ring mig op

Send en mail

Send mig en mail, og vi finder en dag at mødes

Connect her