Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Få en køreplan for dit indretningsprojekt

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Om Anita

Jeg er ikke som de andre. Det har jeg altid været klar over, men en dag sagde en af mine kunder det også en dag til mig. Jeg vælger at se det som en stor kvalitet.

Altid har jeg været kreativ og fået skøre idéer. Fået meget ud af lidt og opnået en stor visuel effekt.

Da jeg i januar 2003 startede IDE:SIGN, var det med baggrund i min uddannelse som sælger i et stort møbelhus. Her havde jeg fået erfaring i både møbler, tæpper, gardiner og maling. Jeg følte mig godt rustet og jeg havde en plan om en videre uddannelse…

På et tidspunkt i 2002 var jeg stødt på det, der hed Neo Feng Shui. Det er en tankegang, der er over 4000 år gammel. Dybest set handler det om, hvordan omgivelserne påvirker os. Den viden var virkelig brugbar i forhold til alt det jeg vidste via min uddannelse. Jeg fik, med uddannelsen til Neo Feng Shui konsulent, den brik jeg manglede for at kunne tilbyde en komplet individuel indretningsløsning til mine kunder.

 

 

Min styrke er, at jeg kan aflæse omgivelserne. Se udfordringerne i dem, og ved samtidig at lytte til mine kunder og deres behov, kan jeg skabe en løsning der passer 100%. Alle ændringsforslag kan uddybes, så ingenting skal gøres ”bare fordi det er pænt”. Det giver god mening for mine kunder at kunne se og forstå, hvad ændringerne vil gøre for rummet og virksomheden.

Jeg besidder en stor portion empati, har en veludviklet intuition og et par store ører. Alt dette bruges flittigt når jeg skal finde frem til mine kunders ønsker og behov.

Omgivelser kan altid optimeres. Det er ikke altid det er den store tur der skal til, men små ting kan også gøre en forskel og være med til at pifte lidt op, så det igen giver fornyet energi på arbejdspladsen. Ofte er de blot nye øjne der skal til.

Jeg har 3 forskellige indretningstilbud, så der helt sikkert er et, der passer til dig og din virksomhed.

Har du lyst til at få et uforpligtigende besøg, så kontakt mig og vi finder et tidspunkt der passer os begge.

 

De bedste hilsner

Anita Broberg-Jepsen
Indretningsdesigner med helheden som speciale

 

 

Ring mig op

Send en mail

Send mig en mail, og vi finder en dag at mødes

Connect her