Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Få en køreplan for dit indretningsprojekt

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Skoler

Skolerne er det sted hvor der skal læres. Om det er voksne eller børn der skal lære nyt, så er det vigtigt at de er i omgivelser der både styrker koncentrationen, indlæringen og mange gange også kreativiteten.

 

Vidste du, at omgivelserne kan understøtte indlæring, koncentration og kreativitet?
Det er meget interessant

Anita Broberg-Jepsen
Indretningsdesigner

 

Ved at arbejde med omgivelserne, farver, belysning, former og materialer er det muligt at give det enkelte rum den stemning der understøtter det, der skal læres i rummet.

Personalerum på skolerne er også vigtige. Det er ofte et rum der skal kunne mange ting. Have mange funktioner. Lige fra kantine til mødelokale og hyggeligt samlingssted for kollegial snak. Netop det funktionelle og fleksible er noget af det jeg også har med i mine indretningsløsninger. Det skal jo kunne fungere optimalt i hverdagen.

Herunder er et udsnit af mine skole-kunders oplevelser med mit besøg.

Du kan læses flere kundeoplevelser her:  KLINIK   KONTORMILJØ   AKTIVE RUM

 

Indretning af skole

Jeg har i to omgange haft samarbejde med Anita omkring indretning af personalerum i folkeskolen.

Begge gange besøgte Anita arbejdspladsen og gav sig god tid til at tale både med medarbejdere og ledelse omkring ønsker og behov.
Anita sporede sig hurtigt ind på medarbejdernes tanker og skolernes værdisæt.

Ved Anitas hjælp blev personalerummene indrettet således, at de fungerede bedre både med arbejdspladser og muligheder for at holde pause. Endvidere fremstod de lyse og venlige.

Det specielle var, at medarbejderne følte sig hørt samtidig med, at forandringerne kunne udføres for få midler. Anita pegede på genbrug af en del af det eksisterende inventar blot anvendt på en mere funktionel måde.

Forslag til indkøb af nyt inventar blev afstemt fint i forhold til det afsatte budget.

Jeg fortsætter gerne samarbejdet med Anita.

Karin B. Pedersen
Proceskonsulent, tidl. skoleleder
Tlf. 42420393

 

 

“Anita så helheden”

Syddansk Erhvervsskole har brugt Anita som indretningsdesigner i forbindelse med at skolen ønskede at skabe bedre studierammer samt bedre æstetiske forhold i fællesområdet.

Anita er rigtig god til at se muligheder og arbejder særdeles fokuseret med de opgaver hun får. Hun er god til at lytte og forstå gældende behov, men også at komme med egne ideer for at supplere og estimere løsningsforslaget.

Vores oplevelse var at Anita også magtede at se helheden i forhold til fællesrummets brugbarhed og vi kan derfor anbefale hende til lignende opgaver.

Anna Jakobsen
Uddannelsesleder
Syddansk Erhvervsskole

 

 

“Vi fik professionel hjælp til optimal indretning og møbelvalg”

Som en stor skole med over 100 års historie i rygsækken, findes der altid mange behov for forbedringer og god indretning.

Tiden var kommet til vores store personalerum, som efterhånden trængte til en ny renovering.

Vi kontaktede Anita Broberg-Jespen fra IDE:SIGN, da vi havde brug for hjælp til den mest optimale indretning og det bedste møbelvalg.

Anita var meget professionel og lavede nogle flotte præsentationer til os ud fra de ønsker og farvevalg vi havde talt om.

Resultatet er blevet rigtig godt, vi har fået et varmt og hyggeligt personalerum, som mange i personalegruppen har ytret stor tilfredshed med.

Vi har gennem hele processen været meget tilfredse med Anita Broberg-Jespen og IDE:SIGN.

Tina Søndergaard Pedersen
Sekretær
Søndermarksskolen | Vejle 

Ring mig op

Send en mail

Send mig en mail, og vi finder en dag at mødes

Connect her