Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Få en køreplan for dit indretningsprojekt

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Klinik

Om din klinik er lille eller stor, er det stadig vigtig at dine klienter føler sig godt tilpas hos dig.

Jeg ser på din klinik helt udefra vejen og hele vejen ind. Også venteværelset bliver taget med, da en god modtagelse her kan smitte af på, og understøtte din behandling.

Udover den gode stemning der skal være til stede, skal du også have en god placering, da du jo vil være her mange timer om dagen. Vi kommer omkring rigtig mange ting der har betydning for dig og din hverdag. For din energi og dit overskud – på personligt men også på bundlinien.

Herunder kan du se et uddrag af mine klient-kunders oplevelser med mig.

Du kan læse flere kundeoplevelser her:   SKOLER    AKTIVE RUM   KONTORMILJØ

 

  • Et venteværelse skal virke imødekommende

    Et venteværelse skal virke imødekommende

  • Tryghed i venteværelset beroliger patienterne

    Tryghed i venteværelset beroliger patienterne


 

“Mine klienter kan mærke en forskel i rummet”

Jeg har haft besøg af Anita i min lille klinik – både fordi, jeg gerne ville have indrettet det bedre, men også for at få flere aftaler i kalenderen. Anita har formået at få skabt en større harmoni og ro i min klinik – og med ganske få midler.

Alt er ligesom faldet helt på plads i klinikken. Og kalenderen er helt sikkert også blevet fyldt mere ud. Jeg kan mærke en tydelig forskel! Og mine klienter kan mærke en forskel i rummet. Der er blevet meget mere roligt og harmonisk.

Så skal du have lavet lidt om og have mere fut under din virksomhed, er Anita et rigtig godt valg! Det gør helt sikkert en forskel!

TAK , Anita Broberg-Jepsen.

Kathrine Uglebjerg
Ejer, Klinik Uglebjerg

 

 

“Anita hjælper mig både i mit firma og privaten.”

Anita er ekspert i at finde indretnings løsninger, både til mit firma og privat, som tager hensyn til de behov rummene og de mennesker der færdes i dem har. Jeg kan anbefale Anita og IDE:SIGN.

Marianne Fjordgård
Ernæringsterapeut
Kost & Velvære

 

 

“Der er kommet mere gang i forretningen”

Vi har tidligere benyttet os af Anitas store faglige dygtighed og professionelle overblik, og har været rigtig godt tilfreds med resultatet. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om at hun skulle kontaktes igen, da jeg overtog klinikken og skulle drive den videre alene.

Anita har stor empati, og med sit søde og imødekommende væsen, er hun en meget behagelig samarbejdspartner. Hun er rigtig god til at vælge farver og se muligheder for fornyelse, og mange gange er det bare små ting der skal forandres, men som alligevel har en stor virkning.

Jeg trives rigtig godt i de nye omgivelser og har fundet en ro og tilfredshed i dagligdagen, som jeg ikke har følt før. Nu kan jeg mærke hvor vigtigt det er, at man har det godt i hverdagen.

Rent arbejdsmæssigt er der kommet mere gang i forretningen. Jeg giver Anita de allerbedste anbefalinger med på vejen

Klinisk tandtekniker
Ann Hyldgaard, Grindsted

 

 

“Der kom nye henvendelser…”

“Jeg fik et par forslag om bl.a. belysning, oprydning og flytning af diverse ting. Efter få dage begyndte der igen at komme nye henvendelser, inden for det område af mit arbejdsfelt, jeg gerne ville styrke.

Det var næsten helt utroligt, og man kan tænke, at de ville være kommet alligevel, men jeg er helt sikker på, at det havde at gøre med det, der blev ændret.”

Solvejg Jepsen
Terapeut 

 

 

“Anita er ikke som de andre…”

FysioDanmark Vejle skulle have nyt udtryk, i forbindelse med sammensmeltning med andre klinikker i FysioDanmark. Samtidig havde vi en tanke om, at lave vores virksomhed mere professionel og samtid funktionel for brugere (ansatte som kunder).

Igennem vores dialog med Anita, hendes analyser og grundige manual som hun udfærdigede til os, har det været let at ændre lokalernes udseende. Hun fanger mange “bløde” værdier og får dem konverteret til brugbare instrukser til os, der skal udarbejde udtryk.

Hendes hjælp med at finde de rigtige ting (lamper, skærme etc) gjorde, at vi ikke skulle finde ting selv, men bare bestille. Vi fik enorm meget hjælp i den udarbejdede manual og kunne i vores eget tempo ændre på virksomhedens design. Også selvom vi indimellem ikke selv kunne se hvad en ide kan bidrage med, så virker det bare når vi maler, hænger lamper op osv…

Vi kan varmt anbefale Anita til andre der vil have hjælp til ændringer i design og ligende. Hun er ikke som andre, vi oplever at det virkelig betyder meget for Anita at de forslag hun kommer med, virker for os og ikke bare er en smart ide.

Tak for hjælpen Anita, det bliver ikke sidste gang.

 

Kristoffer Davey Dalsgaard
Fysioterapeut DipMPT
Ejer FysioDanmark Vejle
fysiodanmarkvejle.dk

Ring mig op

Send en mail

Send mig en mail, og vi finder en dag at mødes

Connect her