Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Få en køreplan for dit indretningsprojekt

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Idékatalysator

 

At bruge mig som idékatalysator, kan få din virksomhed til at spille på nye og ubrugte tangenter.

Helheden er vigtig

Helheden er vigtig

I forbindelse med mit job som indretningsdesigner har jeg fundet ud af, at jeg hjælper med mere end bare indretning hos mine kunder.

Helheden er vigtig for mig, og hvis jeg får en idé til noget der ligger udenfor indretningen, så bringer jeg den i spil. Så er det op til virksomheden og tænke videre over idéen.

Eller idéer, for der kommer som regel flere.

Jeg er meget kreativ i min tankegang og ser muligheder i stedet for begrænsninger. Det gør, at jeg er i stand til at kaste mange bolde op i luften. Nogle bliver grebet straks og ført ud i livet med det samme. Andre skal modnes, formes og planlægges før de er helt klar. Andre igen, er medvirkende til, at komme til at tænke på en anden måde, udvide horisonter og bliver mere bevidste.

Det udvikler, styrker og motiverer.

Om jeg bliver:

  • inviteret med til et personalemøde som observatør og derudfra kommer med idéer til forandring
  • hyret til indretning i virksomheden og dette bliver en naturlig del af pakken
  • en del af bestyrelsen som et kreativt tænkende indspark

så er en ting sikkert. Det bliver givtigt for dig og din virksomhed.

Det er vigtigt at slå fast, at jeg er idékatalysator. Jeg fører ikke tingene ud i livet sammen med dig. Det er der andre der er meget bedre til end jeg. Jeg har et stærkt netværk af dygtige, kompetente og tillidsfulde mennesker som jeg kan anbefale. Har du allerede nogle tilknyttet virksomheden som du ønsker at bruge er det fint.

Jeg arbejder gerne sammen med “det udførende personale” omkring mine tanker og idéer om virksomheden, hvis du ønsker mig som en del af det.

Målet er, at du kommer ud over stepperne med dine ønsker, drømme og visioner for din virksomhed.

 

Giver du en kop kaffe?

Giver du en kop kaffe?

Så kommer jeg på besøg i din virksomhed. Vi får en snak om hvad dine udfordringer er og ser hinanden an. Kemien skal jo være der, for at samarbejdet bliver optimalt og du har tillid til mit arbejde. Det er vigtigt for mig.

Jeg tilbyder altid et 60 min. GRATIS møde hvor vi afstemmer forventninger. Det mener jeg, er en god base for et godt samarbejde.

Pst…jeg bruger en anelse mælk i kaffen.

 

Book et 60 min. GRATIS afklaringsmøde hvor du finder ud af, hvad jeg kan gøre for din virksomhed.

Her får du også en pris på, hvad min indretningshjælp vil koste.

 

og hør hvordan netop din virksomhed kan optimeres så alle får en lettere hverdag – med større overskud.

 

“Et mødelokale vi kan være stolte af!”
Vi havde et mødelokale, der ikke fungerede, da det blev i for høj grad brugt til opbevaring. Vi ønskede os et mødelokale, vi kunne være stolte af og som ville støtte os i idéudvikling og workshops med kunderne. Anita gjorde meget ud af at sætte sig ind i vores behov og forretningskoncept. Det endte ud i en udførlig rapport samt forslag til eksekvering. Vi er meget glade for resultatet.

Mette Stormes, Grafisk Designer
Vejle

Ring mig op

Send en mail

Send mig en mail, og vi finder en dag at mødes

Connect her