Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Få en køreplan for dit indretningsprojekt

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Øjenåbner

– et spændende foredrag om din indretning

For mange år siden var jeg på et kursus, hvor jeg blev beriget med nogle værktøjer til at forstå, hvordan omgivelserne påvirker os. Jeg følte, at jeg havde fundet “de vise sten”, og det er den viden, der i dag danner baggrund for min Øjenåbner.

 

Når jeg tager ud og giver en Øjenåbner, bliver jeg også selv tanket op.

Anita Broberg-Jepsen
Indretningsdesigner med helheden som speciale

 

Det er fantastisk at se, hvordan mine ord forplanter sig i tilhørerne og hvordan det pludselig giver mening for dem. Hvordan de har haft det, når de har været i nogle specifikke omgivelser. Få sat ord på hvad det gør ved dem, og ikke mindst, hvordan det kan ændres.

Sammensætningen af farver, former og materialer i omgivelserne er ikke uden betydning. I mit oplæg sættes tingene “lidt” i kasser. Der er noget brugbart at forholde sig til og tænke over.

At tingene giver mening – det er dér jeg vil hen.  Hen til, at det har en stor effekt, at drage den optimale indretning af sine omgivelser med ind i hverdagen. Så frigives der mere energi og skabes et større overskud.

Skal jeg åbne dine øjne?

book en øjenåbner med det samme

Prisen på en øjenåbner afhænger af ønsket længde, indhold og kørsel.
Når du har fortalt mig hvad du forventer, får du en fast pris.

Du er altid velkommen til at ringe og få en snak om hvordan jeres øjne bliver åbnet med fokus på de fysiske omgivelser i netop jeres virksomhed.

 

En øjenåbner i forbindelse med forandringer i virksomhedens indretning er også interessant, da alle i virksomheden så får mulighed for at forstå hvorfor, ændringerne er blevet/bliver lavet.

 

 

 

Ring mig op

Send en mail

Send mig en mail, og vi finder en dag at mødes

Connect her