Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Få en køreplan for dit indretningsprojekt

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Den største ros er, når kunderne vender tilbage

…og det sker heldigvis jævnligt.

Jeg sætter altid en ære i at gøre mit arbejde ordentligt.
Lytte til alle behov, ønsker og samtidig få indretningsforslaget til at passe til forskelligheden af personalet.

Det er ikke altid let, og heller ikke altid 100% muligt

Men jeg gør hvad jeg kan, og kan forklare hvorfor ændringerne foreslås og hvad det vil betyde i den samlede indretning.

Det har stor værdi for mine kunder, at der følger en forklaring med mine forslag. Jeg sætter ikke en grøn plante uden den har en funktion. Jeg vender ikke op og ned på personalerummet, hvis ikke der er en mening med det. Der skal ikke indkøbes nyt, hvis ikke det har betydning for den røde tråd i indretningen.

 

Hvorfor ændre på noget der fungerer, hvis det alligevel ikke kan komme til at fungere bedre?

 

Det ser jeg ingen grund til.

Jeg bliver glad, når mine kunder ringer efter mig igen. Det tager jeg som en stor kompliment.

De ringer fordi de har været så godt tilfreds med det forslag jeg gav dem for 5-10-15 år siden, og når den så står på f.eks. forandringer, flytning eller tilbygning ved de godt hvor de skal søge hjælp.

Det varmer mit hjerte

Igen gør jeg selvfølgelig mit ypperste for at få deres omgivelser til at passe til den virksomhed de er. På nuværende tidspunkt. Det er som regel ikke den samme virksomhed som for 10 år siden, og derfor skal omgivelserne også være anderledes. Alt skal passe sammen.

Forandring i virksomheden nærmest kræver forandringer i omgivelserne.

 

Lader man omgivelserne få et løft, sker der ofte flere ting i virksomheden. Gode ting, som man måske ikke lige havde regnet med, ville følge i kølvandet på en ny indretning.

Den omsorg der ligger i at optimere omgivelserne giver point hos personalet. Mange oplever et personale der bliver mere engagerede, mere glade og effektive når de trives. Det er et stort plus for virksomheden, men ofte et parameter der glemmes i alt det, der handler om den gode trivsel på arbejdspladsen.

I hvilket kontor vil du helst tilbringe din arbejdstid?:

 

 

 

 

 

 

Det er ikke umiddelbart så svært, vel?

Men jeg ved, at det kan være svært at se det når man går i det hele dagen, uger, måneder og år. Så er det godt at der kommer en som mig med nye øjne og kommer med forslag til at flytte lidt rundt, måske male en væg eller gøre noget helt andet, der bare “løfter” lokalet, så det bliver endnu bedre.

Og husk: Det behøver ikke være dyrt at lave forandringer.

Og det er dét der er det sjove. At det ofte handler mere om bevidstheden end det handler om at skulle bruge en masse penge på noget nyt. Det er nemt nok at købe nyt, men også bekosteligt.

Når jeg skal bruge mine kreative evner og få meget ud af lidt, synes jeg det har været en spændende dag på “kontoret”.

Ha’ en dejlig dag

Anita
Indretningsdesigner med helheden som speciale

"Trackback" Enlace desde tu web.

Ring mig op

Send en mail

Send mig en mail, og vi finder en dag at mødes

Connect her