Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Få en køreplan for dit indretningsprojekt

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Aktive rum

“Aktive rum” de rum som ikke indbefatter et stationært skrivebord eller en bestemt bordopstilling. Det er rum der har flere funktioner og ofte er det rum man er i, når man slapper af, venter eller har pauser.

I enhver virksomhed er det vigtigt at der er en rød tråd mellem det man siger og det man gør. Jeg udvider den til at sige, at der også skal være en rød tråd i indretningen der understøtter dét man siger og gør. Så bliver det hele i virksomhedens ånd. Det både ses, mærkes og høres på alle i virksomheden.

Om det er et pauserum, en bar, et loungeområde eller noget helt andet, er det vigtigt at det er rart, hyggeligt, nærværende og berigende at være i. Det skal være et rum der giver energi og overskud til at gøre, hvad der kommer.

Herunder er et udsnit af mine aktive rum-kunders oplevelser med mit besøg.

Du kan læse flere kundeoplevelser her:  SKOLER    KLINIK   KONTORMILJØ

 

“Vi fik mere ro, varme, velkomst og fællesskab”

Vi har som organisation profiteret af Anitas indretningsforslag.

Vi har med få midler fået hjælp til en højere grad af ro, varme, velkomst og fællesskab i dagtilbuddet. Anita formår hurtigt at sætte sig ind i, hvad vi som brugere ønsker at forandre.

Hun har samlet de kreative og konkrete forslag i en overskuelig rapport, som gav et visuelt indtryk af forandringen og som hurtigt kunne sættes i gang.

Tak til Anita, for din hjælp til en klar forbedring hos os. ”

Karin Christensen
Dagtilbudsleder

 

 

“Anita så helheden”

Syddansk Erhvervsskole har brugt Anita som indretningsdesigner i forbindelse med at skolen ønskede at skabe bedre studierammer samt bedre æstetiske forhold i fællesområdet.

Anita er rigtig god til at se muligheder og arbejder særdeles fokuseret med de opgaver hun får. Hun er god til at lytte og forstå gældende behov, men også at komme med egne ideer for at supplere og estimere løsningsforslaget.

Vores oplevelse var at Anita også magtede at se helheden i forhold til fællesrummets brugbarhed og vi kan derfor anbefale hende til lignende opgaver.

Anna Jakobsen
Uddannelsesleder
Syddansk Erhvervsskole

 

 

“Pludselig havde vi et nyt barområde – der også er mere fleksibelt”

Vi har haft en opgave i lang tid med at få vores barområde indrettet, så det kom til at se mere hyggeligt ud.

Den opgave har stået på i flere år, uden nogen form for ændringer, ud over små ting, gæsterne ikke kunne se alligevel, så vi lagde det i glemmeposen og lod som ingenting.

Pludselig slog det mig at vi gennem en tidligere privat aftale med Anita, havde haft fornøjelsen af hende, så jeg kontaktede Anita og spurgte hende til råds.

Vi mødtes og efter noget tid havde vi vores barområde på plads, med de eksisterende møbler som blev stillet på en anden måde, og med billeder fra kælderen hængt op, havde vi et nyt barområde, som var indbydende og nemt at flytte rundt med, så det pludselig også var mere fleksibelt.

I dag er det både hyggeligt og nemt og meget mere venligt at gå ind i, så gæsterne kan hygge sig i gode og trygge omgivelser.

Jeg vil med sikkerhed bruge Anita igen en anden gang behovet opstår.

René
Hotelleder

 

 

“Kreative løsninger som gav en forskel”

I efteråret tog vi den beslutning at lave nyt showroom.

Selvom vore fantastiske produkter næsten taler for sig selv, valgte vi alligevel at kontakte Indretningsdesigner Anita Broberg-Jepsen fra IDE:SIGN. Vi lever i en dagligdag bestående af mænd, og mangler nok lige det med at se de gennemgående linjer. Men så troppede Anita op. Og sikken kvinde! Her blev der ikke fejet noget ind under gulvtæppet. Hvor var det dejligt!

Her var beskeden klar. Fjern det og dét. Det der ser forfærdeligt ud osv. osv. Til gengæld kom der input den anden vej. Kreative løsninger som gav en forskel, men hele tiden med respekt for budgettet. Hvad er nemmere end at smide forkromede løsninger op i luften. Det kan de fleste gøre.

De færreste kan gøre som Anita. Hun kan trylle trylle ved brug af få midler.Vi brugte ikke alle Anitas oplæg. Vi vil trods alt også bestemme en lille smule. Men vi fik det vi forventede, og ikke mindst en sparring som vi var meget glade for.

Anita kom med friske øjne. Vi andre lever i dagligdagen, og hver dag bliver der tilført ét eller andet. Sjældent får vi fjernet ting. Det kan Anita.

Tusinde tak for samarbejdet.

Per Amor Hansen 
Indehaver, Inpro A/S

 

 

“Vi kan både se og mærke at det virker!”

Vi forstår ikke helt hvad Neo Feng Shui er for en størrelse, men vi kan både se og mærke at det virker! Bedre arbejdsmiljø og øget vækst i forretningen er nogle af de resultater vi har opnået.

Rapporten har været et helt uvurderligt arbejdsværktøj for os under hele processen. Det har været let at ordne hvert rum efter planen i rapporten.

Guldbageren 
Grindsted 

 

 

“Anita er ikke som de andre…”

FysioDanmark Vejle skulle have nyt udtryk, i forbindelse med sammensmeltning med andre klinikker i FysioDanmark. Samtidig havde vi en tanke om, at lave vores virksomhed mere professionel og samtid funktionel for brugere (ansatte som kunder).

Igennem vores dialog med Anita, hendes analyser og grundige manual som hun udfærdigede til os, har det været let at ændre lokalernes udseende. Hun fanger mange “bløde” værdier og får dem konverteret til brugbare instrukser til os, der skal udarbejde udtryk.

Hendes hjælp med at finde de rigtige ting (lamper, skærme etc) gjorde, at vi ikke skulle finde ting selv, men bare bestille. Vi fik enorm meget hjælp i den udarbejdede manual og kunne i vores eget tempo ændre på virksomhedens design. Også selvom vi indimellem ikke selv kunne se hvad en ide kan bidrage med, så virker det bare når vi maler, hænger lamper op osv…

Vi kan varmt anbefale Anita til andre der vil have hjælp til ændringer i design og ligende. Hun er ikke som andre, vi oplever at det virkelig betyder meget for Anita at de forslag hun kommer med, virker for os og ikke bare er en smart ide.

Tak for hjælpen Anita, det bliver ikke sidste gang.

 

Kristoffer Davey Dalsgaard
Fysioterapeut DipMPT, Ejer FysioDanmark Vejle
fysiodanmarkvejle.dk

 

 

“Det med Neo Feng Shui er afdramatiseret og afmystificeret”

Selv om ”det med Neo Feng Shui” i starten føltes lidt underligt for en almindelig forretningsbestyrer, så er hele sagen afdramatiseret og afmystificeret, ved  – på en enkel og letforståelig måde –  at forklare os, hvad det hele gik ud på.

City Helse 
København

Ring mig op

Send en mail

Send mig en mail, og vi finder en dag at mødes

Connect her